Masajul prenatal – esențial în timpul sarcinii
20 martie 2018
Lipoaspirația – ce este și cum te poate ajuta?
20 martie 2018

Aparate eficiente pentru recuperare rapidă

Medicina evoluează rapid odată cu trecerea timpului, iar acest fapt se resimte în fiecare procedură pe care o implementăm. Au apărut tot felul de „ajutoare” așa cum ne place să le spunem, care au scopul de a ne îmbunătăți munca pentru rezultate deosebit de bune în urma tratamentelor.

KINESIS este în continuă dezvoltare și ne dorim să oferim siguranță și servicii impecabile pentru pacienții care ne trec pragul, de aceea avem în cadrul serviciilor pe care le oferim, 2 aparate moderne, care au o mulțime de beneficii și îi încântă pe cei care vin la clinică pentru tratarea unor anumite afecțiuni.

BTL-5000 Series este un aparat modern, extrem de eficient, non-invaziv de tratare a durerii musculoscheletale, cu cel mai puternic dispozitiv shockwave de până în prezent.  

Noi îl utilizăm pentru ameliorarea rapidă a durerii și redobândirea mobilității, principalele domenii de aplicare fiind întocmai ortopedia, recuperarea medicală și medicina sportivă.

Curentul de stimulare pe care îl emite aparatul, permite tratarea ţesutului cu ajutorul electrozilor pe zona selectată. După tipul curentului și modul de selectare a parametrilor ( adică forma impulsului, durata impulsului, durata pauzei, frecvenţa, intensitatea) curentul de stimulare le oferă efecte semnificative pacienților, prin diminuarea durerii, stimularea circulaţiei şi intensificarea troficităţii, stimularea nervilor, de exemplu prin antrenamentul inervaţiilor şi tratamentul paraliziei, stimularea musculară pentru dezvoltare/menţinere musculară, relaxare musculară etc.

MDF Magneto Diaflux este un aparat care emite câmpuri magnetice cu frecvență joasă,  produse de niște bobine prin care circulă curentul electric. Se pot aplica în regim continuu sau întrerupt ritmic. Efectele acestuia pot fi resimțite ca efecte generale prin bobine circulare, dar și locale prin bobine localizatoare. Acțiunea lor este antialgică, crescând pragul cortical la durere.

Magnetoterapia are rolul de a influența metabolismul celular, aparatul cardiovascular, excitabilitatea neuromusculară, echilibrând procesele de excitație și inhibiție la nivel cortical.  

În cadrul tratamentelor pe care le efectuăm cu pacienții, acest aparat este utilizat pentru rezolvarea eficientă a problemelor de reumatism, sechelelor suferite în urma unui traumatism, artrozei, migrenelor, dar și durerilor la nivelul coloanei vertebrale.

Ne implicăm activ în a rezolva problemele cu care oamenii ajung la noi, suntem deschiși spre nou și ne dezvoltăm continuu. Ne-am implicat activ și personal în viața fiecăruia și astfel am devenit o familie unită și frumoasă. Noi facem din sănătatea voastră o prioritate și ne dorim să rezolvăm problemele ce ar putea să o afecteze.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *